welkom
consult
themabijeenkomst
lezing
workshop
concepten
agenda
voorstellen
nieuwsbrief | column
contact

 

 

Voorstellen

Ik, Alfred Hobbelink, ben in 1958 in Apeldoorn geboren en ben inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in het werkveld van helderziende waarneming, coaching, lezing en training.

De drijvende kracht achter de evolutie is wat we doorgaans liever kwijt dan rijk zijn: het probleem. Maar elk 'probleem' is in wezen niets anders dan potentieel bewustzijn en onontgonnen wijsheid. Zo bezien is elke hindernis een geweldige kans om je als mens weer verder te kunnen ontwikkelen.

 
 

Eén van de dingen die ik in mijn werk graag doe, is ogenschijnlijk grote 'problemen' terug te brengen tot overzichtelijke proporties met helende concrete ontwikkelstappen. Met concreet wordt dan bedoeld: wat ga je vanaf nù anders doen; en morgen en overmorgen…. Dus geen gezweef met geweldige inzichten die niet neergezet gaan worden. En evenmin mooie verhalen over een verlossende toekomst, zonder het veranderingsproces nu aan te durven gaan. Want als het niet nu is, wanneer dan wel? De 'bottom line' is altijd of je bereid bent je angsten en verlangens eerlijk onder ogen te durven komen.

Terugkerende feedback op mijn werkwijze is onder meer: - aards en praktisch, heldere intuïtie en snel tot de kern, enthousiast en confronterend, diepgang en luchtigheid, resultaat direct voelbaar

Tot slot is een gevleugelde uitspraak van mij: 'Het Leven is in essentie heel simpel; de uitvoering daarentegen lijkt buitengewoon complex. Blijven werken aan de eigen wijsheidsontwikkeling is in deze de meest inspirerende en vervullende levenswijze.'

Wellicht tot ziens & een mooi leven gewenst,

Alfred


footer mail